Ads 468x60px

Saturday, November 19, 2011

Kerjaya di MDEC

Kekosongan di Multimedia Development Corporation

1. Manager, Creative Industry Lifelong Learning Program, Creative Multimedia

2. Sr. Executive, Creative Industry Lifelong Learning Program, Creative Multimedia

3. Senior Executive, Business And Market Development

4. Senior Executive, Strategy & Policy, Creative Multimedia

Tarikh Tutup : 16 Disember 2011

5. Senior Executive, Legal (Procurement), Corporate Services

Tarikh Tutup : 23 November 2011

Klik Untuk Maklumat Lanjut


Kerjaya di FOMCA

Kekosongan di FOMCA

1. Consumer Complaint Executive

2. Research & Policy Officer

Tarikh Tutup : 3 Disember 2011

Kerjaya di Forum Air Malaysia

Kekosongan di Forum Air Malaysia

1. Project Executive

Tarikh Tutup: 3 Disember 2011

Tips Temuduga

Tips Temuduga

50-Toughest-Job-Interview-Questions & Answer

Sekiranya kurang faham gunakan google translate

Friday, November 18, 2011

Kerjaya Lembaga Pelabuhan Klang

Kekosongan di Lembaga Pelabuhan Klang

1. Pegawai Undang - Undang L41

2. Pegawai Tadbir N41

3. Penolong Pegawai Tadbir N27

4. Pembantu Tadbir N17

Tarikh Tutup : 2 Disember 2011


Kerjaya di MDKS

Kekosongan di Majlis Daerah Kuala Selangor

1. Pengawal Keselamatan KP11

Tarikh Tutup : 25 November 2011


Kerjaya di Unirazak

Kekosongan di Universiti Tun Abdul Razak

1. English Teacher

2. Senior Software Engineer

Tarikh Tutup : 30 November 2011

Kerjaya di Unisel

Kekosongan di Unisel

1. Research Assistant

Tarikh Tutup : 30 November 2011

Kerjaya di Puspakom

Kekosongan di Puspakom

1. Senior Training Executive

2. Manpower Planning & Recruitment Executive

3. Contract & Procument Executive

4. Analyst Programmer

Tarikh Tutup : 28 November 2011

Kerjaya di MPM

Kekosongan di Majlis Perbandaran Manjung

1. Pembantu Tadbir N17

2. Pembantu Pengurusan Murid N17

3. Pembantu Am Pejabat N1

Tarikh Tutup : 2 Disember 2011

Kerjaya di KTMB

Kekosongan di KTMB

1. Juruwang Sambilan

Tarikh Tutup : 23 November 2011

Kerjaya di IWK

Kerjaya di Indah Water Konsortium Sdn Bhd

55 kekosongan di IWK seluruh negara

Tarikh Tutup : 30 November 2011

7 Perkara yang perlu dielakkan semasa temuduga

Pengenalan

Proses mencari kerja adalah sukar dan memakan masa, dan temuduga adalah proses yang paling penting dimana tekanan juga adalah sebahagian daripada proses itu. Berikut adalah beberapa kesilapan biasa yang dilakukan oleh calon dalam satu temuduga. Mengelakkan tingkah laku tersebut tidak semestinya menjamin peluang anda , tetapi ia membantu anda berkelebihan berbanding yang lain. Berikut adalah tujuh perkara yang anda tidak patut lakukan semasa dan sebelum temuduga kerja anda.

1. Hadir lewat dan / atau tidak kemas

Ini mungkin kelihatan seperti tidak perlu untuk disebut, tetapi ia salah satu daripada bahagian-bahagian yang paling penting dalam proses temuduga. Hadir lewat, berbau seperti rokok, mengunyah gula-gula getah, atau mempunyai rambut dan pakaian yang tidak kemas. Perkara ini semua boleh memberi gambaran bahawa anda seorang yang kucar-kacir, tidak boleh dipercayai, tidak bertanggungjawab, dan tidak cekap.

Perlu diingat bahawa anda bukan satu-satunya orang yang ditemu duga, jadi perkara-perkara kecil seperti muncul pada masa yang ditetapkan mungkin tidak memberi peluang yang besar, tetapi hadir lewat akan membuat anda menonjol - dengan cara yang tidak baik. Hadir awal untuk satu temuduga, dan pastikan anda kelihatan kemas dan bersih untuk kerja.

2. Membiarkan telefon bimbit anda berkeadaan ‘on’

Ini juga mungkin kelihatan jelas, tetapi berapa kali anda berada di sesuatu tempat - di filem, di dalam kelas, di tempat kerja - dan tiba-tiba anda terdengar lagu terkini Black Eyed Peas keluar dari dompet seseorang? Ia berlaku. Dan seperti muncul lewat atau tidak bersedia, ia akan menjadi satu perkara yang kecil, memberi gambaran tidak bertanggungjawab, pelupa, tidak boleh dipercayai.

Paling teruk, ia boleh menunjukkan bahawa anda tidak mengambil serius temu duga dan tidak berminat dalam pekerjaan.

3. Tidak bersedia secara mental

Persiapan mental yang akan membuat perbezaan yang besar. Salah satu aspek yang paling penting adalah untuk memastikan bahawa anda melakukan penyelidikan ke atas syarikat dan kedudukan. Perkara terakhir yang anda mahu adalah untuk bertanya soalan-soalan asas mengenai organisasi dan peranan anda.

Anda juga perlu membuat penyelidikan mengenai soalan temuduga. Walaupun ini adalah temuduga kerja anda yang pertama, ia tidak perlu seolah-olah begitu. Terdapat beberapa laman web yang menyenaraikan soalan temuduga kerja biasa. Fikirkan jawapan kepada soalan-soalan seperti ini: Kenapa anda ingin kerja ini? Apakah nilai yang anda boleh tambah kepada syarikat itu? Apakah kemahiran kuat anda? Apakah kelemahan terbesar anda?

Bayangkan bahawa anda adalah orang yang melakukan pengambilan, dan fikir apakah soalan yang anda akan minta terhadap seseorang. Mengamalkan dan memikirkan tentang soalan-soalan ini akan membuat anda lebih tenang dan lebih yakin semasa temu duga. Anda tidak perlu untuk menghafal jawapan - amalkan latihan temuduga dengan rakan, atau berfikir mengenai jawapan anda
akan membawa kepada proses temuduga yang licin .

4. Tidak bersedia secara fizikal

Bersedia secara fizikal bermakna membawa objek fizikal yang betul. Bawa salinan tambahan resume/CV anda dan senarai rujukan. Bawa pen dan buku nota untuk menulis apa-apa maklumat yang berkaitan atau nombor telefon. Ia juga bermakna bersedia dari segi fizikal untuk temuduga: bercukur, memastikan bahawa rambut anda kemas dan pakaian yang bersih dan digosok.

5. Jadi pemalu

Adalah penting untuk melibatkan diri dan terlibat dalam proses temuduga, oleh itu jangan menjadi peserta pasif. Bercakap dengan jelas dan dengan penuh keyakinan, dan tidak sekali-kali menjawab soalan-soalan dengan "Saya tidak tahu." Ini adalah penting terutamanya apabila anda ditanya mengenai jangkaan gaji anda.

Juga, apabila ada peluang untuk anda bertanya soalan, jangan diam; tanya sekurang-kurangnya satu soalan. Sebaik - baiknya bersedia dengan soalan untuk bertanya – soalan yang anda fikir tidak akan dijawab semasa proses temuduga.

6. Terlalu memikirkan hal peribadi

Beri tumpuan kepada cara-cara di mana anda boleh membantu secara profesional kepada syarikat. Oleh itu, jangan bercakap tentang kehidupan peribadi anda melainkan anda diminta secara khusus; beri tumpuan kepada pengalaman yang berkaitan dengan kerja. Ini bukan bermakna bahawa anda harus bersifat terlalu peribadi, tetapi anda boleh bersikap mesra dan profesional tanpa bercakap mengenai hutang tertunggak atau masalah peribadi dengan bekas rakan-rakan dan keluarga. Jika anda memutuskan untuk bercakap tentang pengalaman peribadi, pastikan pada waktu yang sesuai.

7. Terlebih jual

Dalam satu temuduga, ia bukan hanya soalan "ya" dan "tidak". Ia adalah terbuka dan memerlukan anekdot daripada kerja yang lalu, pengalaman yang telah tersedia, dan bagaimana kemahiran anda boleh digunakan. Adalah penting untuk menjawab soalan-soalan dengan ringkas, dan kemudian menunggu untuk soalan seterusnya. Jika anda boleh memikirkan satu contoh yang kuat untuk menyokong jawapan, gunakan cuma satu. Bercakap terlalu banyak dan memberikan jawapan yang panjang tetapi lemah tidak akan membantu anda, oleh itu sentiasa bersedia dan mengamalkan latihan temuduga kerana ia akan membantu anda.

Terlebih jual juga boleh menggambarkan anda sebagai seorang yang terdesak dan mungkin mementingkan diri sendiri. Penemuduga melakukan beberapa sesi temuduga, dan akan menghargai calon yang menjawab soalan tanpa mengambil masa sepanjang hari.

Kesimpulan

Ambillah panduan di atas sebagai titik permulaan untuk satu proses temuduga. Secara keseluruhan, anda harus mempertimbangkan kerja yang anda pohon, dan gambarkan diri anda sebagai penemuduga. Gambarkan perkara yang paling ditakuti oleh calon temuduga dan lakukan sebaliknya.

Thursday, November 17, 2011

Kerjaya di LPPKN

Kekosongan di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara Malaysia

1. Pegawai Pembangunan Masyarakat

2. Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat

3. Penolong Pegawai Penerangan

4. Pegawai Khidmat Pelanggan

Tarikh Tutup : 25 November 2011




Kerjaya di MBPJ

Kekosongan di Majlis Bandaraya Petaling Jaya

1. Pegawai Penguatkuasa N41

2. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29

3. Penolong Pegawai Penguatkuasa N27

4. Pembantu Tadbir (Perkeranian dan Operasi) N17

5. Pembantu Pertanian G17

6. Pelukis Pelan J17

7. Tukang K3

Tarikh Tutup : 30 November 2011


Kerjaya di SAINS

Kekosongan di Syarikat Air Negeri Sembilan (SAINS)

1. Jurutera

Tarikh Tutup : 30 November 2011

7 Perkara Yang Anda Harus Katakan Semasa Temuduga

Pengenalan

Pasaran kerja hari ini adalah sangat berdaya saing. Anda harus pandai memberitahu kemahiran anda dengan berkesan supaya ia memberi kelebihan dalam bersaing untuk mendapatkan pekerjaan. Semasa proses temuduga, anda harus menyerlahkan kekuatan anda sebaik mungkin. Cara yang mudah untuk melakukan ini ialah dengan memberitahu beberapa perkara mudah ke dalam temu duga kerja anda. Berikut adalah tujuh perkara yang perlu anda katakan dalam satu temuduga.

1.Saya biasa dengan apa yang dilakukan oleh syarikat anda.

Beritahu bakal majikan bahawa anda sudah biasa dengan apa yang dilakukan oleh syarikat, ia menunjukkan bahawa anda mempunyai minat dalam syarikat dan tidak hanya membuang masa mereka. Buat kajian sebelum tiba untuk satu temuduga. Layari laman web syarikat untuk maklumat tentang produk dan perkhidmatan mereka . Cari urus niaga terkini dan berita perniagaan penting membabitkan syarikat.

Pastikan penemuduga itu tahu bahawa anda sudah biasa dengan pengambilalihan syarikat yang terbaru atau produk terbaru yang dibangunkan. Terangkan bagaimana kemahiran dan pengalaman anda sesuai bagi majikan.

2.Saya seorang yang fleksibel.

Persekitaran kerja sentiasa berubah-ubah. Bakal majikan mencari calon-calon yang terbuka kepada perubahan dan boleh menyesuaikan diri dengan cepat. Dalam dunia perniagaan hari ini, pekerja mesti mempunyai keupayaan untuk melakukan pelbagai tugas.

Menyatakan bahawa anda boleh menyesuaikan diri membolehkan majikan tahu bahawa anda bersedia untuk melakukan apa sahaja yang perlu untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Ini mungkin bermakna waktu kerja tambahan atau mengambil tugas-tugas tambahan dalam sesuatu masa. Tunjukkan kepada bakal majikan anda yang anda bersedia untuk berhadapan dengan mana-mana keadaan krisis yang mungkin timbul.

3.Saya cergas dan mempunyai sikap yang positif.

Majikan mencari calon-calon yang optimis dan sikap “sentiasa-boleh”. Sikap adalah berjangkit dan memberi kesan langsung kepada semangat syarikat. Biarkan sikap optimis anda bersinar semasa proses temuduga.

Pastikan sentiasa bercakap positif mengenai majikan yang lalu. Komen-komen negatif dan penyata menyindir mengenai majikan yang lepas dan rakan sekerja akan membuat anda kelihatan kolot. Jika anda menyatakan sesuatu yang buruk terhadap syarikat lama anda, majikan kemungkinan percaya bahawa anda akan melakukan perkara yang sama kepada mereka.

4.Saya mempunyai banyak pengalaman.

Ini adalah peluang anda untuk bersinar. Serlahkan mana-mana tugas-tugas sebelumnya yang berkaitan secara langsung dengan pekerjaan baru anda. Jika ia adalah kedudukan pengurusan, beritahu setiap kali anda bertanggungjawab ke atas penyeliaan, latihan dan pembangunan pekerja lain. Bincangkan teknik-teknik motivasi dan contoh-contoh khusus bagaimana anda meningkat produktiviti. Anda bebas untuk menyenaraikan mana-mana kelas latihan atau seminar yang anda telah hadiri.

5. Saya seorang pemain pasukan.

Adakah anda ingat semasa anda masih kecil dan guru anda ingin tahu jika anda boleh bekerja dengan baik dengan orang lain? Nah pasaran kerja adalah tiada bezanya! Syarikat-syarikat mencari pekerja yang boleh bekerjasama dan bergaul baik dengan pekerja lain. Menyatakan bahawa anda adalah seorang pemain pasukan membolehkan majikan bakal anda tahu bahawa anda boleh maju dalam situasi kumpulan. Majikan mencari pekerja yang boleh menjadi lebih produktif dengan pengawasan yang terhad dan mempunyai keupayaan untuk bekerja dengan baik dengan orang lain.

6.Saya ingin menjadi seorang pakar dalam bidang saya.

Majikan suka pemohon yang meningkatkan asas pengetahuan mereka untuk menjadikan diri mereka pekerja terbaik. Menyatakan bahawa anda berhasrat untuk menjadi seorang pakar menyebabkan majikan untuk melihat anda sebagai aset dan bukan liabiliti. Anda adalah rujukan kepada pekerja lain dimana mereka boleh belajar.

Ini juga cara halus menggambarkan bahawa anda mempunyai sikap kecemerlangan. Anda berhasrat untuk menjadi yang terbaik apa yang anda lakukan! Ini akan membolehkan majikan tahu bahawa anda tidak hanya pekerja jangka pendek, tetapi untuk jangka masa panjang.

7. Saya bermotivasi tinggi.

Seseorang pekerja yang bermotivasi adalah seorang pekerja yang produktif. Cakap tentang bagaimana tahap motivasi yang tinggi telah membawa anda mencapai banyak perkara. Jika anda seorang pekerja yang teliti, bincangkan kemahiran organisasi dan perhatian anda secara menyeluruh. Syarikat sentiasa mencari pekerja yang boleh dipercayai dan boleh diharap.

Kesimpulan

Ingatlah bahawa temu duga pekerjaan adalah satu peluang untuk menjual diri anda kepada bakal majikan. Pastikan hanya ungkapan-ungkapan yang betul dinyatakan untuk memberikan anda jaminan kerjaya dalam sesuatu syarikat.

Kerjaya di Mais Zakat

Kekosongan di Mais Zakat Sdn Bhd

1. Penolong Pegawai Projek Bengkel Jahit

2. Pegawai Naziran

3. Penolong Pegawai Projek Agihan Makanan

Kerjaya di BiotechCorp

Kekosongan di Malaysian Biotechnology Corporation

1. Secretary

2. Executive, Finance

3. Executive, Tax Advisory Services

Tarikh Tutup : 15 Disember 2011


Kerjaya di NCIA

Kekosongan di Northern Corridor Implementation Authority (NCIA)

1. Executive, Project Implementation Unit

Tarikh Tutup : 24 November 2011

2. Executive, Procument

Tarikh Tutup : 23 November 2011

Wednesday, November 16, 2011

Kerjaya di SHRDC

Kekosongan di Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC)

1. Industrial Automation

Tarikh Tutup : 28 November 2011

2. Sales Executive

Tarikh Tutup : 25 November 2011

Kerjaya di PSMB

Kekosongan di Permodalan Sumber Manusia Berhad (PSMB)

1. Assistant Executive (Contract)

Tarikh Tutup : 23 November 2011

2. HR Consultant (Contract)

3. General Manager

Tarikh Tutup : 28 November 2011

Kerjaya di SEB

Kerjaya di Sarawak Energy Berhad (SEB)

1. Accountant

Tarikh Tutup : 23 November 2011

2. Electrical Engineer

Tarikh Tutup : 19 November 2011

Kerjaya di SKMM

Kekosongan di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia

1. Assistant Director, Statistics

2. Deputy Director, Legal

3. Assistant Director, Content , Application and Industry Development

4. Deputy Director, Content , Application and Industry Development

5. Deputy/Assistant Director, Organizational Development

6. Assistant Director, Research Policy and Development

7. Deputy, Legal

Tarikh Tutup : 16 Disember 2011

8. Deputy Director, SKMM Academy

9 Assistant Director, SKMM Academy

Tarikh Tutup : 3 Disember 2011

Kerjaya di JAWI

Kekosongan di JAWI

1. Guru Kafa

Tarikh Tutup: 30 November 2011

Tuesday, November 15, 2011

Kerjaya di PNMB

Kekosongan di Percetakan Nasional Malaysia Berhad

1. Sales Support Executive

Tarikh Tutup : 22 November 2011

2. Ketua Pengawal Keselamatan (Penyelia)

Tarikh Tutup : 25 November 2011

Kerjaya di KFE

Kekosongan di Kumpulan Farmasi Ehsan

1. Ahli Farmasi

Tarikh Tutup : 31 Disember 2011



Kerjaya di Institut Terjemahan Negara (ITNM)

Kekosongan di Institut Terjemahan Negara Malaysia (ITNM)

1. Editor

Tarikh Tutup : 28 November 2011

Kerjaya di Kolej Tesdec

Kekosongan di Kolej Tesdec

1. Tenaga Pengajar (Juruteknik Sistem Komputer) Gred J17
2. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W17
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17

Tarikh Tutup : 1 Disember 2011

Kerjaya di Sunway University

Kekosongan di Sunway University

1. Asssistant Manager/Manager - International Education Centre

Tarikh Tutup : 23 November 2011

1. Senior Executive - Finance

2. Manager - Finance

3. Executive - Counselling Services

4. Executive - Finance (Account Payable)

5. Executive - Finance

6. Officer - Planning & Development

7. Assistant - Administration

8. Assistant - Library

9. Assistant - Student Records

Tarikh Tutup : 20 November 2011

1. Technician

Tarikh Tutup : 26 November 2011


1. Executive/Officer

2. Developer

3. Resident Warden/Assistant Resident Warden

Tarikh Tutup : 30 November 2011









 • Monday, November 14, 2011

  Kerjaya di TM

  26 Jawatan Kosong di TM

  Tarikh tutup : 25 November 2011

  Kerjaya di KTMB

  Kekosongan di KTMB

  1. Juruteknik IT

  Tarikh Tutup : 25 November 2011

  Kerjaya di Jais

  Kekosongan di Jais

  1. PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM GRED S27

  Kerjaya di PKZ Pahang

  Kekosongan di PKZ Pahang

  1. Penolong Pegawai Audit ( Lelaki )

  2. Pembantu Pegawai Audit ( Lelaki )

  3. Pembantu Pegawai Zakat ( Lelaki )

  4. Pembantu Tadbir

  5. Pemandu Kenderaan

  Tarikh Tutup : 25 November 2011

  Kerjaya di SC

  Kerjaya di Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC)

  1. AssistantManager/ Manager - Investment Management Supervision

  2. Senior Manager -Investment Management Supervision

  3. Assistant General Manager - Investment Management Supervision

  Tarikh Tutup : 9 Disember 2011

  4. Assistant Manager/Manager - Transaction Disclosures

  5. Senior Manager - Prosecution & Civil Enforcement

  6. Assistant General Manager - Prosecution & Civil Enforcement

  7. Senior Executive - Property Valuation

  8. Assistant Manager/Manager - Property Valuation

  Tarikh Tutup : 30 November 2011


  Kerjaya di Uitm Kedah

  Kekosongan di Uitm Kedah

  1. Juruteknik

  2. Kerani

  3. Pembantu Pustakaan

  Tarikh Tutup : 23 November 2011


  Sunday, November 13, 2011

  Kerjaya di PBA

  Kekosongan di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang (PBA).

  1. Electrician

  Tarikh Tutup : 24 November 2011

  Kerjaya di Puspakom

  Kekosongan di Puspakom

  1. Legal Executive
  2. HMS Executive
  3. Trainee

  Tarikh Tutup : 20 November 2011

  1. Branch Manager
  2. Maintenance Technician
  3. Customer Relations Executive
  4. Investigation & Surveillance Executive
  5. Clerk
  6. Traffic Warden
  7. Senior Clerk Account

  Tarikh Tutup : 15 November 2011

  1. Vehicle Examiner

  Tarikh Tutup : 1 Disember 2011

  Kerjaya di Felcra

  PROGRAM SKIM LATIHAN 1 MALAYSIA (SL1M)

  1. Pengurus Pelatih

  Tarikh Tutup : 25 November 2011

  Kerjaya di DBKL

  TEMUDUGA TERBUKA

  Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan bagi menghadiri temuduga terbuka jawatan berikut:-


  IKLAN JAWATAN KOSONG DI DEWAN BANDARAYA KUALA LUMPUR


  1
  ARTIS BUDAYA (PEREKATARI) GRED B31
  2
  ARTIS BUDAYA (JURULATIH) GRED B27
  3
  AHLI MUZIK (KOMBO) GRED B27
  4
  ARTIS BUDAYA (PENAR1) GRED B17
  5
  JURUSOLEK GRED B17


  Temuduga Terbuka ini akan diadakan pada tarikh dan tempat berikut :-

  Tarikh
  : 16 November 2011 (Rabu)
  Masa Pendaftaran
  : Sesi Pertama 8.00 pagi - 10.00 pagi
  Sesi Kedua 2.00 petang - 4.00 petang
  Tempat
  : Bilik Taklimat Tingkat 3,
  Menara DBKL 3, Bandar Wawasan,
  Jalan Raja Abdullah
  50300 Kuala Lumpur
  No. Telefon
  : 03-2617 9612/9609/9614/9613

  Catatan
  : Calon-calon dikehendaki membawa dokumen asal dan satu salinan surat beranak, sijil persekolahan dan sekeping gambara foto saiz 3R (tidak dikembalikan)

  Klik Untuk Maklumat Lanjut

  Kerjaya di PKPS

  Kekosongan di PKPS Livestock Farm Sdn Bhd (Anak Syarikat milik penuh Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor)


  Tarikh Tutup : 25 November 2011

  Kerjaya di Johor Port

  Kekosongan di Johor Port


  1. ASST. MANAGER / OPERATION EXECUTIVE (Container Terminal)

  Tarikh Tutup : 18 November 2011

  2. ASST. MANAGER (Corporate Comm)

  Tarikh Tutup : 8 Disember 2011

  3. ASST. MANAGER (Port Safety)

  Tarikh Tutup : 10 Disember 2011


  Kerjaya di Putri Holidays Sdn Bhd

  Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan di Putri Holidays Sdn Bhd (Anak Syarikat Yayasan Melaka).

  1. PENGURUS PELANCONGAN

  2. EKSEKUTIF PELANCONGAN

  3. KERANI

  Tarikh Tutup: 23 November 2011

  Kerjaya di Majlis Perbandaran Kajang (MPKj)

  Kekosongan di MPKj

  1. PENOLONG JURUUKUR BANGUNAN /
  PENOLONG PEGAWAI SENIBINA ( J29 )

  2. JURUTEKNIK SENIBINA ( J17 )

  3. PEKERJA AWAM ( R1 )

  Tarikh Tutup : 23 November 2011

  Kerjaya di IIUM (UIAM)

  #PositionWork LocationPosting DateApplication Deadline
  1. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN NURSING)Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  2. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN MEDICAL LAB TECHNOLOGIST) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  3. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN PHYSIOTHERAPIST) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  4. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN PHARMACY) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  5. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN RADIOGRAPHER) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  6. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN MEDICAL ASSISTANT) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  7. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN DENTAL NURSING) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  8. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (DIPLOMA IN DENTAL TECHNOLOGY) Pahang11 Nov 201104 Dec 2011
  9. PRE-SERVICE HEALTH SCIENCES TRAINEE (CERTIFICATE IN DENTAL SURGERY ASSISTANT) Pahang, Selangor11 Nov 201104 Dec 2011
  10. TECHNICIAN (J-17) (Biotechnology Engineering) Selangor11 Nov 201111 Dec 2011
  11. TECHNICIAN (J-17) (Engineering Workshop) Kuala Lumpur, Selangor11 Nov 201111 Dec 2011
  12. RELIGIOUS OFFICER (S-41) IIUM Gombak Campus09 Nov 201115 Nov 2011
  13. AUDITOR /ACCOUNTANT [W-41] Selangor08 Nov 201101 Dec 2011
  14. DENTAL SURGERY ASSISTANT [U-17] Pahang01 Nov 201125 Nov 2011
  15. ACCOUNTING ASSISTANT (W-17) Selangor27 Oct 201126 Nov 2011
  16. ENGINEER (J-41) Selangor27 Oct 201130 Nov 2011
  17. TECHNICIAN (J-17) Kuala Lumpur, Selangor27 Oct 201130 Nov 2011